Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου μας φέρνει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα αλλά κυρίως γεννά ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο τρέφουμε την Ψυχή μας, παίρνοντας τα απαραίτητα συστατικά, που μας κρατούν ψυχικά ζωντανούς και υγιείς. Η λογική παραμερίζεται και η αντίθεση μεταξύ καθήκοντος και επιθυμίας δυναμώνει.

 

Κριός

Επικοινωνιακά θέματα σήμερα μπορούν να ανοίξουν νέους κύκλους, να γνωρίσεις τους κατάλληλους ανθρώπους και να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Ένα κύμα ανανέωσης υπάρχει ήδη στον αέρα και μπορείς να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που νιώθεις πως μπορείς να επικοινωνήσεις και μπορούν να γίνουν οι δικοί σου άνθρωποι. . .

 

Ταύρος

Η οικογένεια και οι στενοί δεσμοί σήμερα ευνοούνται αρκεί να εστιάσεις στο πόσο σημαντικό είναι για σένα αυτή την στιγμή να νιώσεις γειωμένος/η και πως ανήκεις κάπου. Μπορείς να επικοινωνήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες ωστόσο καλό θα ήταν να μην ανοιχτείς σε οικονομικά ζητήματα σήμερα. . .

 

Δίδυμοι

Οικονομικά θέματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο αυτή την στιγμή και χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό από εσένα. Σήμερα είναι σαν να χάνεις την ευελιξία σου ή νιώθεις μεγάλη σιγουριά για τις ικανότητές σου. Η αλήθεια είναι πως μπορούν να γίνουν λάθη αν δεν παραμείνεις σταθερά στην αντικειμενική οπτική των καταστάσεων. . .

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα σε φέρνει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες και κυρίως με την ανάγκη σου να απελευθερώσεις την ορμή που νιώθεις μέσα σου. Προσπάθησε να βρεις ή να δημιουργήσεις εσύ δημιουργικά κανάλια για να εξωτερικεύσεις αυτή την ενέργεια και πραγματικά δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Θα γίνουν όλα από μόνα τους. . .

 

Λέων

Βαθύτερα συναισθήματα κινητοποιούνται και η ανάγκη για μια πραγματικά ζεστή αγκαλιά φαντάζει το πιο όμορφο πράγμα σήμερα. Δεύτερες σκέψεις, αναθεωρήσεις και αποφάσεις θα σε βοηθήσουν να βρεις ξανά τους δημιουργικούς σου ρυθμούς. Προσοχή στην υγεία σου σωματική και ψυχική. . .

 

Παρθένος

Κοινωνικά ζητήματα και ένα αίσθημα αλληλεγγύης μπορεί να δημιουργηθεί σήμερα γιαυτό καλό θα ήταν να κινηθείς και εσύ παίρνοντας πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Αρκετές ασχολίες γεμίζουν την ημέρα και το μυαλό σου και χρειάζεσαι μια ζεστή αγκαλιά. . .

 

Ζυγός

Μπορεί να διανύεις μια δημιουργική περίοδο ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν παλεύεις γιαυτό δίνοντας τον καλύτερο σου εαυτό και να νιώθεις κούραση. Ωστόσο σήμερα ακούς μια καλή κουβέντα ή μέσω συζητήσεων, κυρίως στον επαγγελματικό σου χώρο, ανεβαίνουν οι παλμοί ακόμη περισσότερο προς έναν δημιουργικό στόχο. . .

 

Σκορπιός

Ευκαιρίες μέσα από συζητήσεις σήμερα μπορεί να προκύψουν και θα είσαι σε εγρήγορση να τις εκμεταλλευτείς. Είσαι σε θέση να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό μπροστά σε μια νέα πρόκληση και τα μηνύματα σου μπορούν να ακουστούν και να αυξήσουν την πίστη των ακόλουθων σου και της ομάδας σου. . .

 

Τοξότης

Η διαίσθηση σου σήμερα είναι ο οδηγός σου και μπορείς να καταφέρεις πράγματα αν ακολουθήσεις την κατεύθυνση που σε προτρέπει να πάρεις. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος, οπότε καθυστερήσεις λαμβάνουν χώρα, ωστόσο η φαντασία σου είναι ενεργή και μπορείς να κάνεις μεγάλα βήματα. . .

 

Αιγόκερως

Ο Άρης στο ζώδιο σου με την Σελήνη απέναντι σήμερα φέρνει προκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ωστόσο οι δυνατές φορτίσεις μπορούν να παράγουν ταυτόχρονα δυνατό ενήλικο έργο με προσωπικό όφελος. Εστίασε σε αυτή την κατεύθυνση και με αποφασιστικότητα άδραξε τις ευκαιρίες που σου δίνονται. . .

 

Υδροχόος

Σήμερα ίσως θελήσεις να κάνεις πιο χαλαρά πράγματα ή να ασχοληθείς με θέματα τα οποία μπορείς να πάρεις χαρά. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις μπορείς να συνδυάσεις και την συμμετοχή άλλων ανθρώπων, που εμπιστεύεσαι. Αυτή η συνεργασία για έναν κοινό σκοπό και όφελος μπορεί να σε κινητοποιήσει και να πάρεις ικανοποίηση. . .

 

Ιχθύες

Άνθρωποι είναι δίπλα σου και το γνωρίζεις. Δεν είναι σίγουρο πως το κατανοείς σε βάθος ωστόσο σήμερα μπορείς μέσα από γεγονότα να δεις πως πραγματικά σε αγαπάνε, θέλουν να σε φροντίσουν και να σου σταθούν σε κάτι που σε απασχολεί. . .

 

 

Πηγή: astroguide.gr