Πολύς ντόρος έχει γίνει εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες, όσες δηλαδή και προβάλλεται, για το The Game Of Love στον ΑΝΤ1.

Η κριτική έντονη για το… τολμηρό περιεχόμενο των σκηνών του ριάλιτι αγάπης που προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Η αλήθεια είναι λοιπόν πως η αρχή των προβλημάτων ξεκίνησε από την Κύπρο όπου ενώ είχε αποφασιστεί να προβάλλεται σε βραδινή ώρα λόγω του περιεχομένου του, τελικά κόπηκε.

Αυτό και μόνο ως γεγονός έχει προκαλέσει έντονο… πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του καναλιού που έχουν εις γνώση τους πως στο εξωτερικό το συγκεκριμένο format παίζεται με μεγάλη επιτυχία με επιθυμητή τη γονική συναίνεση και όχι με “απαραίτητη τη γονική συναίνεση” όπως στην Ελλάδα.

Έχουν όμως και άλλα δεδομένα που πρέπει να λάβουν υπόψη τους. Όπως ότι υπάρχουν “θέματα” που πρέπει να επιλυθούν και ότι πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Κάτι που έκαναν από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο, όταν διαπίστωσαν πως η πρεμιέρα είχε αρκετά σοβαρά προβλήματα.

Οι διορθωτικές αυτές κινήσεις έγιναν, όμως οι καλά γνωρίζοντες του τηλεοπτικού τοπίου ξέρουν πως το συγκεκριμένο format δεν επιδέχεται ριζικών αλλαγών γιατί αλλιώς θα μιλούσαμε για ένα άλλο format και όχι για το Game Of love.

Αυτές τις ημέρες οι υπεύθυνοι του καναλιού περιμένουν να απολογηθούν στο Ε.Σ.Ρ. χωρίς κανείς να γνωρίζει το μέλλον του παιχνιδιού αγάπης στον ΑΝΤ1 που έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω του.