Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πιερίας με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα θα είναι η κ. Άννα Τζήκα.

Σε σχετική ανάρτησή της, η κ. Τζήκα εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να λάβει αυτή την απόφαση. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

Λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, συνεχώς ακούω τις ίδιες κουβέντες. «Τι τα θες τα μπλεξίματα με τη πολιτική σε αυτή την ηλικία», «που βρήκες εσύ την εμπειρία και ξέρεις τι θέλει ο λαός», «άσε αυτά για τους μεγάλους, παράτα τα και κοίτα να φτιάξεις το μέλλον σου».

Το μέλλον δεν «φτιάχνεται» αποφεύγοντας την ενασχόληση με τα κοινά, αντιθέτως η φωνή των νέων δεν πρέπει να επισκιάζεται από τη κεντρική πολιτική σκηνή ή τη μικροπολιτική.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μου στην εθελοντική δράση, έμαθα πόσο σημαντική είναι η κοινωνική προσφορά για τη νεολαία, για τον τόπο, για το αύριο…

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν και για μία νέα φωνή, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θέτω την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακής Συμβούλου Πιερίας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και το συνδυασμό «Αλληλεγγύη».