Συστατικά

2 αβοκάντο, ώριμα
100 ml γάλα καρύδας, κονσέρβας
80 γρ. σιρόπι αγαύης
50 γρ. κακάο, σε σκόνη
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
φράουλες,

για το σερβίρισμα
δυόσμο

 

Μέθοδος Εκτέλεσης

Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια προσθέτουμε το αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο.

Μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος.

Μπορούμε να βάλουμε τη μους στο ψυγείο για να τη διατηρήσουμε ή να τη φάμε αμέσως.

Για το σερβίρισμα ρίχνουμε τις φράουλες πάνω από τη μους λίγους κόκκους κακάο και λίγο δυόσμο.

Σούπερ υγιεινή και θα σας γεμίσει με ενέργεια!

 

 

Πηγή: akispetretzikis.com