Συστατικά

200 γρ. κεράσια
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. ζάχαρη καστανή
2 κ.σ. μέλι

Για το σερβίρισμα

φύλλα δυόσμου

 

Μέθοδος Εκτέλεσης

Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια πιέζοντας το κέντρο τους με ένα καλαμάκι.
Βάζουμε τα κεράσια στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και προσθέτουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το μέλι και χτυπάμε καλά.
Βάζουμε τα ξυλάκια στις ειδικές φόρμες σιλικόνης για παγωτό και τις γεμίζουμε με το μείγμα.
Μεταφέρουμε στην κατάψυξη και αφήνουμε για 3-4 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά.
Σερβίρουμε με φύλλα δυόσμου.

 

 

 

Πηγή: akispetretzikis.com