Συστατικά

850 γρ. φύλλα σφολιάτας
4 κ.σ. τυρί κρέμα
100 γρ. λουκάνικα , Φρανκφούρτης
100 γρ. ντοματίνια
1 κ.γ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
50 γρ. καπνιστό σολομό
1 κ.γ. κάππαρη
1 κ.γ. άνηθο
30 γρ. μπέικον
40 γρ. τσένταρ
20 γρ. mix τυριών
10 γρ. ελιές, σε ροδέλες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2-3 αυγά

Μέθοδος Εκτέλεσης

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190ο C στον αέρα.
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Γυρνάμε περιμετρικά 1 εκ. από τη ζύμη προς τα μέσα για να σχηματίσουμε ένα γείσο.

Κόβουμε λωρίδες 1 εκ. από το δεύτερο κομμάτι και τις τοποθετούμε περιμετρικά πάνω από το γείσο που έχουμε ήδη φτιάξει.
Κόβουμε επιπλέον λωρίδες 1 εκ. και τις τοποθετούμε στην εσωτερική επιφάνεια της σφολιάτας ώστε να τη χωρίσουμε σε 6 τετράγωνα.

Τρυπάμε το εσωτερικό κομμάτι της σφολιάτας με ένα πιρούνι για να μην φουσκώσει κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Στο ένα τετράγωνο βάζουμε 2 κ.σ. τυρί κρέμα και 50 γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης.
Στο δεύτερο τετράγωνο βάζουμε 40 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.

Στο τρίτο βάζουμε 2 κ.σ τυρί κρέμα. Αφού ψηθεί η πίτα προσθέτουμε τον σολομό, την κάππαρη, τον άνηθο και πιπέρι.
Στο τέταρτο βάζουμε 20 γρ. μπέικον, 20 γρ. τσένταρ, 20 γρ. ντοματίνια και καλύπτουμε με ένα κομμάτι σφολιάτας.
Στο πέμπτο βάζουμε 50 γρ. λουκάνικα, 20 γρ. mix τυριών, 10 γρ. μπέικον, 20 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση, και τις ελιές.
Στο έκτο βάζουμε 20 γρ. ντοματίνια και 20 γρ. τσένταρ.

Ψήνουμε για 30 λεπτά.
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο. Βάζουμε τα αβγά και αφήνουμε μέχρι να ψηθούν καλά. Μεταφέρουμε πάνω από τη γέμιση της αρεσκείας μας και σερβίρουμε.

 

 

 

Πηγή:akispetretzikis.com