Διαρρήκτης μπήκε σε escape room με σκοπό να κλέψει και κάλεσε την Άμεση Δράση γιατί δεν μπορούσε να βγει. Συγκεκριμένα, έκπληξη στους υπαλλήλους της γραμμής βοήθειας 911 στην Ουάσινγκτον προκάλεσε η κλήση ενός κακοποιού, ο οποίος ζήτησε τη βοήθειά τους για να απεγκλωβιστεί από το escape room που είχε διαρρήξει πριν μερικά λεπτά.

Όπως παραδέχεται ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, αυτό που αντίκρισαν όταν είδαν τον διαρρήκτη στο escape room ήταν ξεκαρδιστικό. Ο ίδιος κρατούσε στα χέρια του μια μπύρα και ένα μπουρίτο. Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, αποκαλύφθηκε πως ο διαρρήκτης είχε κλέψει επίσης μια τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το «μοιραίο» λάθος του ληστή συνέβη στην προσπάθειά του να φύγει. Χτύπησε τόσο δυνατά την πίσω πόρτα του καταστήματος, με αποτέλεσμα εκείνη να κολλήσει και να μην ανοίγει με τίποτα. Παρά τις προσπάθειές του, τελικά αποφάσισε να καλέσει το 911 από το σταθερό τηλέφωνο της ρεσεψιόν. Ο ύποπτος, σύμφωνα με το CNN, αντιμετωπίζει κατηγορίες διάρρηξης δευτέρου βαθμού.

Ο ιδιόκτητης του καταστήματος δε φάνηκε να επηρεάζεται ιδιαίτερα από την προσπάθεια διάρρηξης. «Βγήκε μετά από 35 λεπτά. Συνήθως οι περισσότεροι πελάτες κάνουν περίπου 50 με 55 λεπτά για να διαφύγουν από το escape room. Το ρεκόρ είναι 32 λεπτά. Αυτόν όμως δε θα τον μετρήσω» είπε αστειευόμενος στο CNN.

«Θα αρχίσουμε να λέμε πως είμαστε το μοναδικό escape room στις ΗΠΑ που έχει 100% ποσοστό στον εγκλωβισμό εγκληματιών» κατέληξε.

Πηγή: www.lifo.gr