Μια νόστιμη και πολύ γευστική παραλαγή για την κλασική μπριζόλα

ΥΛΙΚΑ

4 ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ (ΔΙΠΛΗΣ ΚΟΠΗΣ 400 ΓΡ.)
16 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ VIENNA IFANTIS
400 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA HAVARTI
2 ΨΗΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
2 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
4 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
300 ΓΡ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
200 ΓΡ. ΜΕΛΙ
½ ΦΛ. ΝΕΡΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε το havarti στο χοντρό μέρος του τρίφτη. Πολτοποιούμε στο μούλτι τα λουκάνικα και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το havarti σε κυβάκια, την ψητή πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη, το φρέσκο τυρί κρέμα, τη φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Κόβουμε τις χοιρινές μπριζόλες κατά μήκος στο φιλέτο, μέχρι να δημιουργήσουμε μια τσέπη.
Γεμίζουμε τη διπλή χοιρινή μπριζόλα με το μείγμα του λουκάνικου, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τις θωρακίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο, από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Έπειτα βάζουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το μέλι, το νερό, τη φρέσκια ρίγανη και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τις μπριζόλες και τις ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, για 8 λεπτά.

Πηγή: www.chefonair.gr