Scroll to top

Πώς να φτιάξετε τους πιο γκουρμέ πουρέδες (BINTEO)


- 11 Ιανουαρίου 2021

  •  

     

    Πουρές αβοκάντο

    Το αβοκάντο τα τελευταία χρόνια είναι από τα υλικά που έχουν αγαπηθεί πολύ λόγω της μαγειρικής του ευελιξίας και φυσικά της υψηλής διατροφικής του αξίας. Μεταξύ άλλων γίνεται και υπέροχος πουρές.

     

    Πουρές κολοκύθας

    Όταν είναι στην εποχή της η κολοκύθα είναι από τα λαχανικά που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε σε κάθε πιθανή μαγειρική εκδοχή. Από γέμιση σε πίτες μέχρι απαλές βελουτέ και πουρέδες. Στο παρακάτω video θα δείτε έναν τρόπο για να την κάνετε πουρέ.

     

    Πουρές σελινόριζας

    Τα χειμερινά πιάτα και οι σούπες αγαπούν πολύ τη σελινόριζα που γίνεται επίσης και ένας πρώτης τάξεως πουρές για πιάτα με χοιρινό κρέας. Δείτε στο παρακάτω video μια ωραία ιδέα:

     

    Πουρές μπρόκολου

    Το μπρόκολο λόγω της έντονη μυρωδιάς του όταν βράζει, είναι από τα πιο παρεξηγημένα λαχανικά. Το συνδυάζουμε με τυρί τσένταρ και καλής ποιότητας βούτυρο και το κάνουμε πουρέ διαψεύδοντας τους «μισητές« του…

     

    Πουρές μυρωδικών, με μαγιονέζα και εσαλότ

    Έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε πουρέ από μυρωδικά; Το παρακάτω video δίνει μια ωραία ιδέα του πώς ο μαϊντανός με άλλα αντίστοιχα μυρωδικά σε μορφή πουρέ, μπορούν με τους κατάλληλους συνδυασμούς να δώσουν μια διαφορετική νότα στα πιάτα σας.

     

     

     

     

    Πηγή: olivemagazine.gr

     

  • Δείτε επίσης...