Συστατικά

500 γρ. γαλοπούλα, φιλέτο στήθος, μαγειρεμένο
1 κρεμμύδι, μικρό, ψιλοκομμένο
1 μήλο, κομμένο σε κυβάκια 1 εκ.
100 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%
χυμό λεμονιού, από 1 μικρό λεμόνι
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. εστραγκόν, αποξηραμένο + έξτρα για το σερβίρισμα
10 φύλλα μαρουλιού, από καρδιές

 

Μέθοδος Εκτέλεσης

Κόβουμε τη γαλοπούλα σε κυβάκια 1 εκ., και τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε στο μπολ το κρεμμύδι, το μήλο, τα ντοματίνια, το γιαούρτι, τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και το εστραγκόν.
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μεταξύ τους και γεμίζουμε τις καρδιές μαρουλιού.
Σερβίρουμε με εστραγκόν αποξηραμένο ή και με φρέσκο αν έχουμε.

 

 

 

Πηγή: akispetretzikis.com