Μια νέα και πολύ φιλόδοξη πρωτοβουλία βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή μας από την πλευρά παραγωγών κηπευτικών προϊόντων.

Η πρωτοβουλία έχει να κάνει με την τροφοδοσία των τουριστικών καταλυμάτων(κυρίως ξενοδοχειακών μονάδων της Πιερίας) με κηπευτικά(τομάτα, αγγουράκια, πιπεριές κλπ) που προέρχονται από ντόπιους παραγωγούς οι οποίοι θα έχουν αυτήν την φροντίδα και ευθύνη ικανοποιώντας καθημερινά τις αυξημένες ανάγκες των ξενοδοχείων της Πιερίας.

Την σκέψη για την πρωτοβουλία αυτή έχει ο συντοπίτης μας φυτοριούχος και παραγωγός κηπευτικών Θανάσης Εσκίδης με γνώμονα να στηριχθεί ο ντόπιος παραγωγός αλλά παράλληλα να υποστηριχθεί η ντόπια οικονομία της Πιερίας που βάλλεται, όπως οι περισσότερες από την κρίση.

Στην πρόσφατη συνάντηση των εκπροσώπων παραγωγών με τους εκπροσώπους των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων της Πιερίας, σε ξενοδοχείο της Λεπτοκαρυάς, την Τρίτη 16 Απριλίου, το βράδυ,  διαφάνηκε πολύ θετικό κλίμα για να υλοποιηθεί η συνεργασία αυτή επωφελία και των δυο πλευρών και αναμένουμε να δούμε την συνέχεια και κατάληξη αυτής της υπόθεσης!