Συστατικά
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
150 γρ. βούτυρο
500 γρ. κιμά κοτόπουλο
2 κ.σ. κέτσαπ
120 γρ. γάλα
1 κ.γ. ρίγανη
1 σκ. σκόρδο
1/4 κ.γ. αλάτι
150 γρ. τσένταρ, τριμμένο
πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C.
Βάζουμε το αλεύρι, το βούτυρο σε ένα μούλτι ή στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και χτυπάμε μέχρι το μείγμα μέχρι να μοιάζει με ψίχουλα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια και βάζουμε σε ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να ψηθούν οι κροκέτες μας.
Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Πηγή: akispetretzikis.com