Συστατικά
200 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
2 ασπράδια
ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Τοποθετούμε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο στη φωτιά για να κάψει.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη γραβιέρα, τα ασπράδια αυγού και πλάθουμε μικρά μπαλάκια.
Τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με το καυτό λάδι. Τηγανίζουμε ανακατεύοντας με μία τρυπητή κουτάλα για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
Αφαιρούμε και μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Πηγή: akispetretzikis.com
Σχετικά άρθρα
«Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλειος Ζορμπάς σε ηλικία 61 ετών
1 λεπτά ανάγνωσης
«Έφυγε» από τη ζωή η Αναστασία Αμπερίδου σε ηλικία 66 ετών
1 λεπτά ανάγνωσης